"La cura és la pedra angular de la nostra pràctica"
Visita'ns a L'ESCALA
RONDA PEDRÓ, 12
Truca'ns al
972 771 475
618 646 036
Horari (amb cita prèvia)
Dill - Div: 8:00am - 8:00pm

Què és un Fisioterapeuta?

Els fisioterapeutes tenen formació universitària i són experts en tractar lesions del sistema múscul esquelètic i altres alteracions provocades per  patologies que afecten d’altres sistemes. El seu treball es basa en la promoció de la salut i el tractament de rehabilitació. També són experts en la prescripció d’exercici físic en els àmbits de la salut i de l’esport.

Què necessito portar?

Necessitarem el teu historial mèdic o quirúrgic. Si els té i són rellevants pot portar els seus informes d'anàlisi / MRI, i la llista de medicaments. És possible que se't recomani portar pantalons curts i samarreta.

Quantes visites necessitaré?

El nombre de tractaments variarà depenent del problema i la persona. Després d'una avaluació exhaustiva, el fisioterapeuta farà una estimació del teu pla de tractament per al procés de rehabilitació.

Quina roba hauria de vestir per a la meva cita?

T'aconsellem que duguis roba interior còmode si has de fer tractaments individuals i roba esportiva per les activitats en grup. 

Com ho faig per a reservar una cita?

Pots fer-nos un truc al 972 771 475 o omplir i enviar-nos el formulari que trobaràs a la nostra pàgina de contacte.

Per reservar un tractament necessito el permís del meu metge?

Encara que és aconsellable, no és imprescindible venir derivat del metge. El fisioterapeuta farà una avaluació i determinarà si pot fer el tractament o si cal passar una visita mèdica. En cas dels mutualistes sí que és imprescindible tenir la prescripció mèdica i l’autorització de la mútua.

La durada del tractament depèn del seu diagnòstic, la gravetat de les seves lesions, el seu historial mèdic passat, i altres factors. Es realitzaran avaluacions addicionals per avaluar el seu progrés i el seu terapeuta es comunicarà amb el seu metge per ajudar a assolir els objectius de la teràpia.

Veiem i tractem a pacients dins d'una àmplia gamma de condicions i diagnòstics. Si us plau, fes una ullada a la nostra pàgina de SERVEIS per a tenir una referència de la llista de condicions i diagnòstics que tractem.

Fisio L'Escala se n'orgulleix de tenir un equip de 9 fisioterapeutes especialitzats en columna vertebral, reeducació postural, traumatologia, osteopatia, drentage limfàtic, socorrisme, teràpia manual, entre d'altres.

Consultarem amb la seva mútua de salut per determinar si estan coberts serveis de fisioteràpia. Li recomanem que prèviament ho confirmi personalment amb la seva assegurança.

Truqui'ns al 972 771 475 o passi pel nostre centre a L'Escala.

Pregunta'ns

No dubtis a fer-nos qualsevol pregunta relacionada amb la fisioteràpia ja sigui a través del telèfon o amb el següent formulari. El teu missatge serà rebut directament pel nostre personal que et respondrà el més aviat possible.